Connection has lost...

De voordelen van kunststof kozijnen

Voordelen van kunststof kozijnen


De laatste jaren laten steeds meer mensen hun houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Terecht, als u het ons vraagt. Want er zijn veel voordelen aan kunststof kozijnen. Wij sommen deze voordelen hieronder voor u op. Dezelfde voordelen gelden vanzelfsprekend ook voor onze kunststof tuindeuren, schuifpuien, voordeuren en andere kunststof producten. Wij plaatsen en vervangen kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van het topmerk Schüco.

Iedereen heeft andere woonwensen. Daarom kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Ook kan ik u adviseren over subsidies en andere voordelen van kunststof kozijnen. Bekijk hier hoe het werkt
4,9
232 reviews
Charlie
Uw persoonlijke adviseur


Kunststof kozijnen verduurzamen de woning


Kunststof kozijnen hebben een betere isolatie dan aluminium kozijnen of houten kozijnen. Betere isolatie leidt tot een vermindering van energieverbruik en CO2-uitstoot. De mate van isolatie leest u af uit de U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Een kunststof kozijn heeft meestal een U-waarde die lager ligt dan 1,5.

Wij maken gebruik van kwalitatief hoogstaand glas. Afhankelijk van uw wensen is dit minimaal HR++ glas. Met ons glas blijft de warmte in de winter goed binnen en op warme dagen juist buiten.

Zoekt u financiële hulp bij de verduurzaming van uw woning?


Kunststof kozijnen betekent verduurzaming. Er zijn een aantal instellingen in Nederland die u financieel helpen bij de aanschaf van kunststof kozijnen vanwege deze duurzaamheid. Wij sommen ze voor u op.
 
  • U kunt bij het Warmtefonds een lening aanvragen van minimaal € 1.000 en maximaal € 71.000.
  • U kunt met kunststof kozijnen een verduurzaam hypotheek aanvragen. Dit betekent dat u extra geld leent voor het verduurzamen van uw huis. Als u energiebesparende voorzieningen financiert dan mag u meer dan 100% van de waarde van uw woning lenen.
  • Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) vraagt u subsidie aan voor de isolatiemaatregelen van uw woning.
  • Ook zijn er SVN leningen beschikbaar voor verduurzaming. SVn verstrekt leningen in samenwerking met 327 gemeenten, 9 provincies en 23 woningcorporaties. Elke deelnemende instantie beslist zelf over de specifieke oplossingen die zij aanbieden.

Wilt u meer weten? Wij helpen en adviseren uw graag.

Kunststof kozijnen zijn duurzaam door de lange levensduur


Onze Schüco kunststof kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden, kleuren vervagen niet en vereisen minimaal onderhoud. De gemiddelde levensduur van onze kunststof kozijnen is 70 tot ruim 80 jaar.

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij


Kunststof kozijnen staan bekend als onderhoudsarm vanwege hun weerbestendigheid en kleurvastheid. Hierdoor roesten, rotten of vervagen ze niet. Ze zijn eenvoudig schoon te houden met alleen water en een mild reinigingsmiddel. Deze eigenschappen maken kunststof kozijnen tot een duurzame keuze.

Kunststof kozijnen nooit meer schuren en schilderen


Een belangrijk voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een leven lang mee gaan. Dat betekent dat u nooit meer hoeft te schilderen. Ook ander onderhoud is niet meer nodig.

Kunststof kozijnen beschermen tegen geluid


Onze kunststof kozijnen zijn geluidswerend. Dat heeft te maken met de uitstekende afdichting van Schüco kozijnen. U heeft met onze kunststof kozijnen veel minder last van geluiden in de omgeving. Daar komt nog bovenop dat uw omgeving minder last heeft van uw geluid wanneer u bijvoorbeeld een feestje geeft.

Kunststof kozijnen zijn inbraakwerend


Kunststof kozijnen zijn robuust. Doordat ze een stalen kern hebben, zijn ze veel moeilijker te forceren dan houten kozijnen. Een kunststof kozijn bevat een sterk binnenwerk en wordt op meerdere plekken vergrendeld. Daar komt een inbreker heel moeilijk doorheen.

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en looks


Kunststof kozijnen worden aangeboden in een uitgebreide variëteit aan kleuren en designs, wat u de vrijheid geeft om precies de juiste uitstraling voor uw woning samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld een hout-look? Ook dat is mogelijk bij kunststof kozijnen.

Compleet nieuwe uitstraling van uw woning


Afhankelijk van uw wensen kunnen kunststof kozijnen als voordeel hebben dat ze uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Dit geldt zowel voor de binnen- als buitenkant van de woning. Door de lichtinval geven tuindeuren uw woning bijvoorbeeld een frisse en lichte uitstraling. Interesse hoe het werkt met kunststof kozijnen? Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u langs om uw woonwensen te bespreken.