Connection has lost...

De voordelen van kunststof kozijnen

De laatste jaren laten steeds meer mensen hun houten kozijnen vervangen door kunststof. Terecht, als u het ons vraagt. Want er zijn veel voordelen van kunststof kozijnen. Dezelfde voordelen gelden ook voor onze kunststof tuindeuren, schuifpuien, voordeuren en andere kunststof producten.

Nooit meer schuren en schilderen


Het belangrijkste voordeel van kunststof kozijnen is dat ze een leven lang mee gaan. Dat betekent dat u nooit meer hoeft te schuren en schilderen. Ook ander onderhoud is niet meer nodig. Doordat onze kozijnen UV-bestendig zijn, blijft de kleur behouden. Zo bespaart u flink op schilderwerk.

Isolerend, en dus milieuvriendelijker en goedkoper


Is het bij u in huis snel koud of juist te warm? Dat zal veranderen wanneer u uw kozijnen heeft laten vervangen. Een voordeel van kunststof kozijnen is namelijk dat ze uitstekend isoleren. We maken gebruik van kwalitatief hoogstaand glas van Stolker Glas. Afhankelijk van uw wensen is dit minimaal HR++ glas. Op die manier blijft de warmte in de winter goed binnen en op warme dagen juist buiten. Gemiddeld gezien kan de verwarming in vergelijking met houten kozijnen 3 graden omlaag om de temperatuur binnen gelijk te houden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, u bespaart ook nog eens fors op energiekosten. Daarom zijn er vanuit de Overheid verschillende subsidies beschikbaar. Dit is vaak per gemeente verschillend.

Iedereen heeft andere woonwensen. Daarom kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Ook kan ik u adviseren over subsidies en andere voordelen van kunststof kozijnen. Bekijk hier hoe het werkt
4,9
192 reviews
Charlie
Uw persoonlijke adviseur


Kunststof kozijnen beschermen beter tegen inbrekers en geluid


Een ander voordeel van onze kunststof kozijnen is dat ze inbraakwerend en geluidswerend zijn. Doordat ze een stalen kern hebben, zijn ze veel moeilijker te forceren dan houten kozijnen. Ziet een inbreker dat u kunststof kozijnen heeft? Dan is de kans groot dat hij uw huis met rust laat. Ook heeft u veel minder last van geluiden in de omgeving. En uw omgeving heeft ook minder last van uw geluid wanneer u een feestje geeft.

Compleet nieuwe uitstraling van uw woning


Afhankelijk van uw wensen kunnen kunststof kozijnen als voordeel hebben dat ze uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Dit geldt zowel voor de binnen- als buitenkant van de woning. Door de lichtinval geven tuindeuren uw woning bijvoorbeeld een frisse en lichte uitstraling. Interesse hoe het werkt met kunststof kozijnen? Onze adviseur kunststof kozijnen in de regio Utrecht, WoerdenNieuwegein, ZeistAmersfoort en Almere komt graag vrijblijvend bij u langs om uw woonwensen te bespreken.