Connection has lost...

Dakkapelrenovatie met kunststof kozijnen

Is uw dakkapel van hout toe aan een opknapbeurt, dan is een dakkapelrenovatie met kunststof de ideale oplossing. Bij een renovatie vervangen we uw houten dakkapel door een nieuwe dakkapel van kunststof, echter vervangen wij geen dakbedekking. De renovatie van de dakkapel kan vaak binnen een dag. Of dit mogelijk is, hangt onder meer af van de staat van dragende constructie. Daarom komt onze adviseur graag langs voor een goed en eerlijk advies op maat. Hij kan u ook meer vertellen over de financieringsmogelijkheden vanuit het Energiebespaarfonds.
Pas als we de huidige dakkapel hebben gezien, kunnen we een inschatting maken van de mogelijkheden en kosten. Daarom kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
4,9
232 reviews
Charlie
Uw persoonlijke adviseur

Dakkapelrenovatie zorgt voor betere isolatie


Een dakkapelrenovatie zorgt voor betere isolatie in huis door uw houten dakkapel te vervangen door kunststof. Zeker op zolder kan het in de winter snel koud worden. Met een kunststof dakkapel blijft de warmte beter in huis. Dat is goed voor zowel uw portemonnee als voor het milieu. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het vervangen of renoveren van dakkapellen en zijn pas tevreden als u dat bent. Vanzelfsprekend werken ze zowel de binnen-als buitenkant netjes af en als ze klaar zijn en ruimen ze alles op. Zo kunt u meteen genieten van uw 'nieuwe' dakkapel.

Benieuwd wat er bij u thuis mogelijk is op het gebied van dakkapellen? Of kunststof kozijnen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Klik op de foto's voor meer projecten