Connection has lost...

Nieuwe kunststof dakkapel of een dakkapelrenovatie

Meer ruimte op zolder of geen zin meer om hoog op het dak te schuren en schilderen? Dan is een nieuw dakkapel of een dakkapelrenovatie de ideale oplossing. Bij een nieuwe dakkapel maken we uw zolder een stuk lichter en ruimer. Bij een renovatie vervangen we uw houten dakkapel door een nieuwe dakkapel van kunststof. Dat kan vaak binnen een dag. Of dit mogelijk is, hangt onder meer af van de staat van dragende constructie. Daarom komt onze adviseur graag langs voor een goed en eerlijk advies op maat. Hij kan u ook meer vertellen over de financieringsmogelijkheden vanuit het Energiebespaarfonds.

De voordelen van een nieuwe dakkapel


Als u nog geen dakkapel heeft, biedt een nieuwe dakkapel veel voordelen. Door het schuine dak is uw ruimte op zolder beperkt. Met een dakkapel heeft u een zee aan ruimte, waardoor er meer bruikbare meters ontstaan Ook zorgt deze constructie voor meer licht en ruimte. Omdat we alleen dakkapellen van kunststof plaatsen, gaan deze lang mee en zijn onderhoudsarm.

Pas als we het huidige dak hebben gezien, kunnen we een inschatting maken van de mogelijkheden en kosten. Daarom kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
4,9
192 reviews
Charlie
Uw persoonlijke adviseur


Dakkapelrenovatie zorgt voor betere isolatie


Een dakkapelrenovatie zorgt voor betere isolatie in huis door uw houten dakkapel te vervangen door kunststof. Zeker op zolder kan het in de winter snel koud worden. Met een kunststof dakkapel blijft de warmte beter in huis. Dat is goed voor zowel uw portemonnee als voor het milieu. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het vervangen of renoveren van dakkapellen en zijn pas tevreden als u dat bent. Vanzelfsprekend werken ze zowel de binnen-als buitenkant netjes af en als ze klaar zijn en ruimen ze alles op. Zo kunt u meteen genieten van uw 'nieuwe' dakkapel.

Benieuwd wat er bij u thuis mogelijk is op het gebied van dakkapellen? Of kunststof kozijnen?