Connection has lost...

Een mooie en veilige kunststof voordeur

De voordeur is de meest gebruikte manier om een woning binnen te komen. Niet alleen door u als eigenaar, maar ook door inbrekers. Daarom moet een nieuwe kunststof voordeur behalve mooi ook inbraakwerend zijn. Gelukkig zijn al onze deuren dat. Onze adviseur vertelt u hier graag meer over in een vrijblijvend adviesgesprek. Ook kunnen we u adviseren over de financieringsmogelijkheden door vanuit de overheid beschikbaar gestelde leningen.

Een kunststof deur voor elke wens


Als visitekaartje van uw woning is het belangrijk dat uw nieuwe kunststof voordeur voldoet aan uw woonwensen. Daarom kunnen wij deuren leveren in vele uitvoeringen en met of zonder kerntrekslot. Of u nu een klassieke, moderne of eigentijdse voordeur zoekt, wij hebben de deur die past bij uw wensen en zorgt voor een groter wooncomfort. We maken gebruik van kwalitatief goede merken, zodat onze deuren inbraakwerend en isolerend zijn. Dus geen koude tocht meer in de gang en door de ingebouwde meerpunstssluiting laten inbrekers uw woning links liggen.
Een goede kunststof deur is isolerend, brand- en inbraakwerend en onderhoudsarm. Daarnaast moet de deur passen bij uw woning en wensen. Ik adviseer u hier graag over. Bekijk hier alvast onze collectie kunststof deuren
4,9
232 reviews
Charlie
Uw persoonlijke adviseur

De voordelen


Een kunststof voordeur wordt dagelijks meerdere keren gebruikt. Daarom is het belangrijk dat deze goed wordt gemonteerd. Daarom werken wij met monteurs die al jarenlang ervaring hebben in de montage en werken volgens het VKG-keurmerk. Vanzelfsprekend werken we alleen met kwalitatief goede merken.Een belangrijk voordeel van kunststof voordeuren is dat deze geen onderhoud nodig hebben. Door onze ruime keuze aan deuren en deurbeslag, vinden we altijd een deur die aan uw wensen voldoet. Omdat onze kunststof deuren goed isoleren, kunt u de verwarming in huis lager zetten. Dat bespaart weer stookkosten. Ook zijn onze voordeuren brandwerend en brandveilig: ze vatten moeilijk vlam en zijn zelfdovend. Door de stalen constructie aan de binnenkant en de meerpuntssluiting is het voor inbrekers erg lastig om bij u binnen te komen. Wel zo prettig.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe kunststof voordeur? Of misschien in kunststof kozijnen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zowel voor advies als montage geldt dat wij dit doen volgens ons motto 'gewoon goed en eerlijk'.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Klik op de foto's voor meer projecten

Bekijk onze kunststof deuren collectie

Bekijk alvast onze
collectie kunststof deuren

Klik hier voor de brochure