Connection has lost...

Met een kunststof schuifpui staat u zo in de tuin

Heeft u een fijne tuin? Met een kunststof schuifpui staat u vanuit de woonkamer zo in de tuin. Schuifpuien worden altijd op maat gemaakt en zijn er in vele variaties. Kiest u bijvoorbeeld voor een houtlook? Of voor een hefschuifpui zonder drempel? Onze adviseur denkt graag met u mee over uw woonwensen en wooncomfort. Ook adviseren we u graag over de financiering door het Energiebespaarfonds. Dit doen we goed en eerlijk, zoals u van ons gewend bent.

Een kunststof schuifpui maakt uw woonkamer fris en licht


Een kunststof schuifpui bestaat voor een groot gedeelte uit glas. Dit zorgt voor een lichte en frisse uitstraling van uw woonkamer en laat deze meteen ruimer lijken. Omdat de pui gemakkelijk open gaat, zult u hem veel open hebben. Zodra het lekker weer wordt, haalt u frisse lucht naar binnen.Onze monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen van puien en werken deze aan zowel de binnen- als buitenkant netjes af. Zo kunt u direct genieten van uw ''nieuwe'' tuin en woonkamer.
Iedereen heeft andere woonwensen. Daarom kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Ook kan ik u adviseren over subsidies en andere voordelen van kunststof kozijnen. Bekijk hier hoe het werkt
4,9
232 reviews
Charlie
Uw persoonlijke adviseur

Nog meer voordelen van kunststof schuifpuien


Een kunststof schuifpui gaat een leven lang mee, mits deze goed wordt gemonteerd en de juiste kwaliteit wordt gebruikt. Daarom werken we altijd met hefschuifpuien van het merk Schüco (EasySlide ®). Ook zijn onze monteurs zeer ervaren en werken ze volgens de richtlijnen van het VKG-keurmerk.

Een belangrijk voordeel van kunststof schuifpuien is dat deze geen onderhoud nodig hebben. U hoeft ze dus nooit meer te schuren of te schilderen. Ook blijft de kleur mooi. De merken die wij gebruiken zijn namelijk goed bestand tegen UV-straling. Een ander belangrijk voordeel is dat kunststof puien goed isoleren, waardoor u bespaart op stookkosten. Tot slot zijn onze puien inbraak- en geluidswerend.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Of misschien voor kunststof kozijnen?

Klik op de foto's voor meer projecten