Connection has lost...

Kunststof kozijnen

Goede kunststof kozijnen zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. De kans is dus groot dat u maar één keer uw kozijnen laat vervangen. Daarom is het belangrijk dat dit goed en geheel naar uw wens gebeurt. Bij GoNxxt werken we alleen met betrouwbare merken en denken we mee over het juiste kozijn voor uw woning. Bijvoorbeeld over de afwerking, eventuele houtlook en het type kozijn. Wij zijn actief in de regio Utrecht.

Gewoon goed en eerlijk


Het plaatsen van kunststof kozijnen vereist vakmanschap. Daarom zijn al onze monteurs zeer ervaren. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn? Dan hebben we goede garantievoorwaarden. Vanzelfsprekend laten we uw woning netjes achter. Daarnaast adviseren we u over mogelijke subsidies van de overheid, duurzaamheidsleningen en het Energiebespaarfonds. Ook doen we niet aan verborgen kosten en ondoorzichtige prijzen. Gewoon goed en eerlijk, dat is hoe wij werken.
Een kunststof kozijn koopt u niet zomaar. Daarom kom ik graag bij u langs in uw huis om uw wensen te bespreken. Zo zie ik meteen wat er moet gebeuren. Zullen we een afspraak maken?
4,9
232 reviews
Charlie
Uw persoonlijke adviseur

Voordelen: isolatie, onderhoudsarm en inbraakwerend.


Bij GoNxxt maken we alleen gebruik van de beste merken, zoals: Schüco, Keralit, DUCO en het familiebedrijf Stolker Glas. Dit geldt zowel voor de kunststof kozijnen zelf, als voor onze luchttoevoerroosters en het glas in de kozijnen. De kwaliteit ziet u terug in het profiel en de isolatiewaarde. Zo is een goede houtlook niet van echt hout te onderscheiden en hebben kunststof kozijnen als voordeel dat u in huis tot 3 graden minder hoeft te stoken. In de zomer blijft uw huis door de goede isolatie ook nog eens een stuk koeler.

Een ander voordeel van kunststof kozijnen is het onderhoud. Waar houten kozijnen elke paar jaar geschuurd en geschilderd moeten worden, hebben kunststof kozijnen geen onderhoud nodig. De merken die wij gebruiken zijn goed bestand tegen UV-straling, waardoor de kleuren een leven lang mooi blijven.

Onze kunststof kozijnen hebben een stalen kern. Dat zorgt niet alleen voor stevigheid, maar is ook nog eens inbraakwerend en geluidsisolerend. Wist u dat sommige verzekeraars daarom tot maar liefst 30% korting geven op de inboedelverzekering wanneer u houten kozijnen door kunststof laat vervangen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?Klik op de foto's voor meer projecten