Connection has lost...

Kunststof tuindeuren maken uw woonkamer ruimer

Kunststof tuindeuren geven uw woonkamer een compleet andere uitstraling, dus is het belangrijk dat u 100% tevreden bent. Daarom adviseren we u graag over het type tuindeur dat bij u past. Bij GoNxxt denken we met u mee over uw woonwensen en wooncomfort. Dit doen we goed en eerlijk, zoals u van ons gewend bent.

Openslaande tuindeuren verbinden de woonkamer met de tuin


Kunststof tuindeuren bestaan uit veel glas. Dit heeft als voordeel dat u meer licht naar binnen haalt. Hierdoor lijkt uw woonkamer direct ruimer en frisser. Daarnaast kunt u de tuindeuren openslaan, waardoor u de tuin eenvoudig bij de woonkamer betrekt. De tuin wordt zo een verlengstuk van uw woonkamer. Ideaal bij een lekkere zomerse dag. Onze ervaren monteurs werken de openslaande tuindeuren netjes af en laten uw woonkamer schoon achter. Zo kunt u direct genieten van uw 'nieuwe' woonkamer.

Openslaande tuindeuren zorgen voor een frisse uitstraling van uw woonkamer. Daarom kom ik graag bij u thuis langs om uw wensen te bespreken. Zo zie ik ook meteen wat er allemaal mogelijk is. Zullen we een afspraak maken?
4,9
232 reviews
Charlie
Uw persoonlijke adviseur


Nog meer voordelen van kunststof tuindeuren


Wanneer kunststof tuindeuren goed worden gemonteerd, gaan ze een leven lang mee. Onze monteurs zijn in vaste dienst en hebben jarenlang ervaring en werken volgens de richtlijnen van het VKG-keurmerk. Daarnaast werken we alleen met de beste merken, zoals Schüco, Keralit, DUCO en Stolker Glas. Deze merken onderscheiden zich door de hoge isolatiewaarde en het profiel van het kunststof. Mocht er na verloop van tijd onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, hebben we goede garantievoorwaarden.

Waar houten openslaande tuindeuren geregeld onderhoud nodig hebben, is de kunststof variant geheel onderhoudsvrij. De merken die wij gebruiken zijn goed bestand tegen UV-straling, waardoor de kleuren een leven lang goed blijven. Daarnaast zijn kunststof tuindeuren inbraakwerend. Dit betekent dat het voor inbrekers lastig is om bij u binnen te komen. Doordat de deuren ook geluidwerend zijn, heeft u geen last van geluiden uit de omgeving. En de omgeving heeft geen last van uw geluid als u een feestje geeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor openslaande tuindeuren en de financieringsmogelijkheden middels een Energiebespaarlening? Of misschien voor kunststof kozijnen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze adviseur.

Klik op de foto's voor meer projecten