Connection has lost...

Kunststof gevelbekleding zorgt voor een nieuwe uitstraling

Met kunststof gevelbekleding hoeft u nooit meer de trap op om te schuren en te schilderen. Daarnaast geeft deze manier van gevelrenovatie uw woning een nieuwe uitstraling. Als u kiest voor kwaliteit, hoeft u uw gevel daarna nooit meer te vervangen. Daarom is het belangrijk dat u 100% tevreden bent. Onze adviseur komt graag bij u langs om uw woonwensen te bespreken en u desgewenst te informeren over de financieringsmogelijkheden via het Energiebespaarfonds.

Goede kunststof gevelbekleding is maatwerk

Elk huis is anders, dus elke gevelbekleding ook. Daarom leveren wij alleen maatwerk. Onze adviseur geeft eerlijk advies over de gevelbekleding die bij uw woning en woonwensen past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een natuurlijke houtlook en leveren we ook in lange lengtes (6 meter). Als alles is ingemeten, zullen onze vakbekwame monteurs de bekleding monteren. De montage gebeurt 'onzichtbaar'. U ziet dus geen uitstekende schroeven of bevestigingen. Zo geniet u maximaal van de nieuwe uitstraling van uw woning.

Onze kunststof gevelbekleding maken we van hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. Hierdoor is de bekleding onder meer duurzaam en onderhoudsarm. Ik adviseer u graag over de bekleding die bij uw woonwensen past. Geef het door als u een afspraak wilt maken.
4,9
144 reviews
Charlie
Uw persoonlijke adviseur

De voordelen van kunststof gevelbekleding

Het grootste voordeel van kunststof gevelbekleding is voor veel mensen dat het onderhoudsarm is. Wanneer het gemonteerd is, hoeft u er nooit meer iets aan te doen. Niet schuren, niet schilderen of ander onderhoud. Ons kunststof is vocht- en UV-bestendig, waardoor de kleuren mooi blijven. Daarnaast isoleert kunststof gevelbekleding goed. Hierdoor blijft het 's zomers koeler in huis en in de winter warmer. Gemiddeld kunt u uw verwarming 3 graden lager zetten om binnen dezelfde temperatuur te behouden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor kunststof gevelbekleding bij uw thuis zijn? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur. Zowel voor het advies als voor de montage hanteren wij het motto 'gewoon goed en eerlijk'.