Connection has lost...

Klantervaringen

Tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkst. Daarom zijn we trots op deze reviews.
Kortom geweldig werk geleverd
Wij hebben samen met de buren ons dakkapel laten vernieuwen door GoNxxt. Wij zijn hier heel blij mee het is heel mooi geworden.Het werk is verricht door een team van zeer vakkundige mannen die ook nog eens heel vriendelijk zijn. Kortom geweldig werk geleverd
Co Drost
Dakkapelrenovatie
Top werk van de GoNxxt mannen!!
Wij hebben gekozen voor kozijn @home, na dat ik de kozijnen bij de buren had gezien die al voor GoNxxt gekozen hadden! Wij hebben Super mooie kozijnen en deuren gekregen ???? ook onze schuifpui is super mooi geworden. Top werk van de GoNxxt mannen!!
Charif Bouyaziden
Kunststof kozijnen en deuren
Uitstekende kwaliteit en vakkundig geplaatst
Deze week in onze dakkapel een nieuw kozijn geplaatst! Uitstekende kwaliteit en vakkundig geplaatst. Zelfs de rommel werd keurig opgeruimd!Absoluut voor herhaling vatbaar. Volgend jaar graag de voorkant mannen!
Astrid H.
Kunststof kozijnen in dakkapel
Echte vakmensen
Een nette verkoper heeft ons een goede deal gedaan voor twee nieuwe kozijnen. Binnen 6 weken kwam een kundig en vriendelijk montage team de kozijnen monteren. Echte vakmensen: de oude kozijnen werden netjes verwijderd, waarna de nieuwe binnen een paar uur perfect opgeleverd werden.
Petra Sanders
Kunststof kozijnen
Uitstekend bedrijf wat afspraken nakomt
Monteurs ruimen alles na het werk netjes op en nemen het oude materiaal mee. Zijn zeer tevreden. Leveren in totaliteit uitstekend werk af. Fam Wieten in Dieren.
Fam Wieten
Dieren
Kunststof schuifpui
Zeer tevreden en alle lof voor het geleverde resultaat
Zeer tevreden en alle lof voor het geleverde resultaat. Binnen 3 dagen de voor- en achterzijde beneden voorzien van kunststof kozijnen.Prettig en fijn personeel, denken met je mee! Keurige afwerking en alles netjes achtergelaten.
Jan Kastelein
Kunststof kozijnen en deuren
Bedankt toppers
Wij hebben onze complete woning voorzien van kunststof kozijnen, een schuifpui en incl. keralit. Van begin tot eind heeft GoNxxt dit project tot zeer aangenaam succes weten te brengen. Bedankt toppers.
Faizel Jakobus
Kunststof kozijnen, schuifpui.
Snelle levering en uitgevoerd door vakbekwame en vriendelijke monteurs
Uitstekend bedrijf, duidelijk gesprek met adviseur en goede prijs. Achterzijde van ons huis geheel vervangen incl gevelbekleding. De voorzijde alleen beneden met ook de gevelbekleding. Snelle levering en uitgevoerd door vakbekwame en vriendelijke monteurs. Wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan!
Astrid Devlin
Kunststof voordeur en kozijnen
Het werk is voor een vaste prijs gedaan en alle afspraken zijn nagekomen
GoNxxt heeft onlangs onze dakkapel gerenoveerd. Ik ben onder de indruk van de toewijding en zorgvuldigheid van de medewerkers. De dakkapel is nu voorzien van een Schuco kozijn, met "Oostenrijks" raam (Draai/kiep) en de buitenkant is bekleed met kunststof. Het werk is voor een vaste prijs gedaan en alle afspraken zijn nagekomen. Kozijn at Home is een aanrader als u uw huis wil verbeteren met kunststof kozijnen en de laatste techniek in dubbel glas.
Henk Maarleveld
Kunststof kozijnen