Connection has lost...

Klantervaringen

Tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkst. Daarom zijn we trots op deze reviews.
Uitstekende kwaliteit en vakkundig geplaatst
"Deze week in onze dakkapel een nieuw kozijn geplaatst! Uitstekende kwaliteit en vakkundig geplaatst. Zelfs de rommel werd keurig opgeruimd!Absoluut voor herhaling vatbaar. Volgend jaar graag de voorkant mannen!"
Astrid H.
Kunststof kozijnen in dakkapel
Top monteurs!
"Nou dat was een kleine renovatie. Hele huis gedaan inclusief gevelbekleding. Top monteurs komen hun afspraken na. Overleggen hoe je het wil hebben. Dus, goed bedrijf."
Henk Valk
Het werk is voor een vaste prijs gedaan en alle afspraken zijn nagekomen
"GoNxxt heeft onlangs onze dakkapel gerenoveerd. Ik ben onder de indruk van de toewijding en zorgvuldigheid van de medewerkers. De dakkapel is nu voorzien van een Schuco kozijn, met "Oostenrijks" raam (Draai/kiep) en de buitenkant is bekleed met kunststof. Het werk is voor een vaste prijs gedaan en alle afspraken zijn nagekomen. Kozijn at Home is een aanrader als u uw huis wil verbeteren met kunststof kozijnen en de laatste techniek in dubbelglas."
Henk Maarleveld
Kunststof kozijnen
Top werk van de GoNxxt mannen!!
"Wij hebben gekozen GoNxxt, nadat ik de kozijnen bij de buren had gezien die al voor hen gekozen hadden! Wij hebben supermooie kozijnen en deuren gekregen en ook onze schuifpui is super mooi geworden. Top werk van de GoNxxt mannen!!"
Charif Bouyaziden
Kunststof kozijnen en deuren
Kortom geweldig werk geleverd
"Wij hebben samen met de buren ons dakkapel laten vernieuwen door GoNxxt. Wij zijn hier heel blij mee het is heel mooi geworden.Het werk is verricht door een team van zeer vakkundige mannen die ook nog eens heel vriendelijk zijn. Kortom; geweldig werk geleverd."
Co Drost
Dakkapelrenovatie
Fijn bedrijf!
"Fijn bedrijf. Een eerlijke prijs en prima contact in voor en natraject. Ook fijn dat je pas na oplevering hoeft te betalen, daar straalt vertrouwen uit.

We hebben ons gehele huis laten voorzien van kozijnen met triple glas. Krijgen veel positieve respons op het fraaie werk van de mensen van GoNxxt.

Waren nog wat restpunten maar die worden tot nu toe ook prima opgepakt door hen."
Hans Bredewoud
Echte vakmensen
"Een nette verkoper heeft ons een goede deal gedaan voor twee nieuwe kozijnen. Binnen 6 weken kwam een kundig en vriendelijk montage team de kozijnen monteren. Echte vakmensen: de oude kozijnen werden netjes verwijderd, waarna de nieuwe binnen een paar uur perfect opgeleverd werden."
Petra Sanders
Kunststof kozijnen
Bedankt toppers
"Wij hebben onze complete woning voorzien van kunststof kozijnen, een schuifpui en incl. keralit. Van begin tot eind heeft GoNxxt dit project tot zeer aangenaam succes weten te brengen. Bedankt toppers."
Faizel Jakobus
Kunststof kozijnen, schuifpui.
Nieuwe schuifpui, grote verandering
"Helemaal top! Wij zijn zeer tevreden over eigenlijk alles. Fijne mensen, gesprekken, adviezen, resultaat en werkwijze. Heel erg blij met al onze kozijnen, maar de pui is natuurlijk de grootste verandering. Wat gaaf is ie???? Dank jullie wel Terence en Paul, jullie zijn fijne mannen. (Koekjes waren erg lekker hè????)"
Karin Monincx
Uitstekend bedrijf wat afspraken nakomt
"Monteurs ruimen alles na het werk netjes op en nemen het oude materiaal mee. Zijn zeer tevreden. Leveren in totaliteit uitstekend werk af. Fam Wieten in Dieren."
Fam Wieten
Dieren
Kunststof schuifpui
Snelle levering en uitgevoerd door vakbekwame en vriendelijke monteurs
"Uitstekend bedrijf, duidelijk gesprek met adviseur en goede prijs. Achterzijde van ons huis geheel vervangen incl gevelbekleding. De voorzijde alleen beneden met ook de gevelbekleding. Snelle levering en uitgevoerd door vakbekwame en vriendelijke monteurs. Wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan!"
Astrid Devlin
Kunststof voordeur en kozijnen
Zeer tevreden en alle lof voor het geleverde resultaat
"Zeer tevreden en alle lof voor het geleverde resultaat. Binnen 3 dagen de voor- en achterzijde beneden voorzien van kunststof kozijnen.Prettig en fijn personeel, denken met je mee! Keurige afwerking en alles netjes achtergelaten."
Jan Kastelein
Kunststof kozijnen en deuren