Connection has lost...

Vacature: Klantcontact

GoNxxt B.V. is opgericht om de strijd aan te gaan met niet- transparante en oneerlijke kozijnbedrijven. Onze monteurs en adviseurs hebben vele jaren ervaring met kunststof kozijnen. Die ervaring is ontzettend belangrijk om onze particuliere klanten 100% tevreden te stellen. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen.

Klantcontact

Als klantcontact beheer je klantaccounts en bent contactpersoon voor onze klanten. Je werkdag bestaat uit het beantwoorden van klantvragen, administratieve handelingen voor onze verkoopadviseurs en monteurs, afspraken maken met klanten en bestellingen plaatsen bij onze leveranciers. Daarnaast zorg je voor een goede borging en uitvoering van gemaakte klantafspraken. De functie is een leuke afwisseling tussen advies en uitvoering.

Als klantcontact ben jij degene die klanten adviseert over allerlei vragen welke betrekking hebben op onze kunststof producten. Het is belangrijk dat jij je kunt inleven in iedere situatie en een goed adviserende rol vervuld.

Functie-eisen:

  • Je bent energiek en gemotiveerd
  • Je hebt minimaal MBO niveau
  • Je hebt ervaring met klantcontact en klantenservice
  • Je bent flexibel en werkt zelfstandig
  • Wij hechten waarde aan een goede werk-priv├ębalans

Wij bieden jou:

  • Goed salaris, afhankelijk van werkervaring en opleiding>
  • Parttime vanaf 24 uur en fulltime tot 32 uur per week
  • Een uitgebreid en betaald inwerktraject
  • Bij geschiktheid, een vast contract

Interesse?

Vind jij het fijn om te werken tijdens kantoortijden? Wil jij je zelf ontwikkelen binnen een dynamische organisatie? Wil jij je verdiepen in onze kunststof producten- en diensten en een bijdragen leveren aan onze dienstverlening en service?

Stuur dan direct je CV naar m.schroder@gonxxt.nl. Voor vragen over deze vacature kun je je richten tot Maarten. Bel naar 030 26 00 070 of Whatsapp 06 15 60 70 90

Aquisitie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Kunststof kozijnen Kunststof voordeur

Heb je interesse of een vraag?

Laat het weten via het onderstaande formulier.

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Jouw vraag of bericht

Dit zijn wij.

Een team van vriendelijke adviseurs en vakbekwame monteurs met meer dan 23 jaar ervaring in de renovatiebranche. Met elkaar plaatsen we gemiddeld 25 kunststof kozijnen per week.

Charlie
Maarten
Ginny
Dyan
Danny
Jurian
Ryan
Rowdy
Ed
Paul
Christian
Daan
Barend